Documentaire: “Omdat ik het wil”

Laten we voor de verandering eens beginnen in het Nederlands. De documentaire en de daar bij behorende auteur Eric Mijnster werden aan mij geintroduceerd door Louis, wie er zelf ook een stuk over heeft geschreven.

Omdat ik het wil: 

De documentaire is inspirerend, spannend en meeslepend. Het neemt je mee in het avontuur van Eric, die de Route des Grandes Alpes in één keer heeft gefietst. Bijna 700 km en 14 bergen. Waarom? “Omdat ik het wil.” Het was een idee en begon hier aan te werken, het moest gebeuren. Een autotelische activiteit noemt Eric het, een activiteit waar er geen beloning is voor het doen, het doen is de beloning. Dit gekoppeld met wilskracht en passie, en alles kan.

Kijken dus. Kijk gelijk door op de website van Eric, waar veel mooie kleine verhalen staan over wat hem allemaal bezig houdt.

Advertisement

One thought on “Documentaire: “Omdat ik het wil”

  1. Pingback: There and back again | Nourish|+|Positivity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.